Dags att se över släpvagnarna och alla andra vår- och sommarfordon

Nu när alla släpvagnar och andra vår- och sommarfordon har stått över vintern kan man behöva byta ut lite delar här och var. Man bör se över ljusen och bromsvajer exempelvis så att de verkligen fungerar som de ska. Jag brukar ta för vana att göra detta varje år vid den här tiden så att man kan känna sig säker när man ger sig ut bland andra fordon.

Släpvagnsdelar från Valeryd

Något jag tänkt införskaffa mig i år är ett nytt stöldlås och en lastramp. Vi har pratat om just en lastramp i flera månader nu så nu är det dags att ta tag i det. Det vore så skönt att enkelt kunna köra upp både hojen och fyrhjulingen för att ta med sig när man åker iväg långa perioder till stugan exempelvis, eller när de skall in på service. Jag köper alltid mina släpvagnsdelar från Valeryd. Jag upplever att deras sortiment är otroligt brett och att dom har de bästa priserna på dessa saker. Ibland när jag har varit osäker på vad det är för delar jag behöver så har jag kontaktat deras kundtjänst och alltid fått lika bra bemötande.

Viktigt att kunna få upp båten på båttrailern på ett säkert och smidigt sätt

Innan jag kommer lägga årets beställning har jag även tänkt kontrollera vår vinsch för att se så att den fungerar. Det är viktigt att kunna få upp båten på båttrailern på ett säkert och smidigt sätt så fungerar inte vår nuvarande behöver vi investera i en ny sådan. Vill verkligen rekommendera er alla till att se över era släpvagnar och liknande inför årets säsong, och är det någonting som fattas eller behövs bytas ut så kolla in alla släpvagnsdelar från Valeryd. Där finns allt och lite till.